MINI TUR IN STUDIO

De ce The Beat

Expunere vasta

Organizam mereu concerte in cele mai variate locuri, de la cafenele unde cantam acústic la sali de cinema si spectacole, evenimente in aer liber si scene mari.

Preturi competitive

Consideram ca preturile noastre sunt competitive si cele mai bune de pe piata avand in vedere orientarea noastra spre rezultate si pregatirea echipei.

Suntem flexibili si usor de abordat

Puteti veni oricand la studio si veti gasi oameni binevoitori si harnici. Avem o terasa mica dar primitoare si colegi draguti.

Grupuri variate, prietenii

Spatiul nostru este unul primitor si dedicat cursantilor. Ne dorim sa se simta ca acasa, inspirati si fericiti la noi, sa lege si sa construiasca prietenii frumoase si sa fie liberi sa se exprime creativ.

#BEGREAT

Pe mijlocul unei coli de hartie desenati-va pe dumneavoastra traindu-va visul, peste 10, 20, chiar peste 30 de ani in viitor. Cum ati dori sa va arate viata?

Includeti totul - de la hobbie-uri la ambitii arzatoare. Vreti sa traiti unde sunteti acum? Ce munca doriti sa prestati si cum doriti ca ea sa fie primita? Permiteti-va sa visati maret si desenati cat de mult doriti.

Acum ganditi-va la ambitiile dumneavoastra si alegeti trei cele mai importante dintre ele. Redesenati-va punand aceste trei ambitii sub forma de simboluri si agatati desenul undeva unde sa il puteti vedea zilnic, ca sa va aduceti aminte in fiecare zi incotro va indreptati.